U wilt uw bedrijf verkopen?

U overweegt uw onderneming te verkopen!

Overwegingen hiervoor kunnen zijn:

  • U bent benaderd door een investeerder en wilt uw bedrijf of een bedrijfsonderdeel verkopen?
  • U heeft geen geschikte opvolger in uw familiebedrijf?
  • U wilt zich meer richten op uw kernactiviteiten?

Wat uw reden ook is, uw bedrijf verkopen is een belangrijke stap met veel  financiële, fiscaal-juridische en persoonlijke aspecten. En dus zoekt u een betrouwbare, deskundige adviseur die u bij alle aspecten van het verkooptraject begeleidt.

Waarom ons als onafhankelijk adviseur inschakelen?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk efficiëntie, vertrouwen en een optimale verkoopopbrengst voor u zijn. We begrijpen uw belangen en emoties en kunnen u daarin bijstaan. Bovendien werkt u in de praktijk met verschillende adviseurs waarbij het belangrijk is dat een coördinator wordt aangesteld om het verkoopproces van begin tot eind te organiseren en afspraken te borgen.

Nog geen koper? Geen punt: Dat regelen wij voor u!

Wij gaan voor u op zoek naar de juiste partij. Wij kennen de markt en weten bijna altijd de geschikte koper te vinden. Samen met u stellen wij daarbij een plan van aanpak op voor het maximaliseren van uw ondernemingswaarde. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen. En is er overeenstemming, dan coördineren en helpen wij u bij de afwikkeling van uw bedrijfsoverdracht. Hierbij werken wij natuurlijk nauw samen met uw eigen adviseurs. Daarbij werken wij aan de hand van onderstaande fasen om u van volledige begeleiding te voorzien:

stappenplan verkopen

 

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Voor verkooptrajecten werken wij zoals gebruikelijk in de dienstensector op basis van een vast uurtarief.
  • Indien gewenst kunnen wij maatwerkafspraken maken, waarbij wij onze beloning afstemmen op de specifieke fasen in het Verkoopproces. Hierbij kunt u denken aan een vaste vergoeding en/of een kortingsafspraak op de normale uurvergoeding in combinatie met een transactievergoeding.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verkoopbegeleiding?

Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan telefonisch of via ons Contactformulier.