Over ons

Hercules Capital Management BV is begin 2015 opgericht door Kjeld van Dijk. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse adviserende functies aan DGA’s (zowel voor de onderneming als de privésituatie) in Nederland en Zwitserland, was de wens ontstaan om de opgedane kennis en ervaring vanuit een eigen praktijk te gaan uitoefenen.

“Wij ondervonden dat er een duidelijke behoefte in de markt was aan een financieel-strategisch adviseur met zowel aandacht voor de zakelijke als de privébelangen. Juist daar ligt onze kennis & ervaring die in de jaren is opgedaan, waarbij wij weten wat een ondernemer beweegt en ook begrijpen dat een goede balans nodig is tussen de onderneming en de privé situatie. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsoverdracht binnen de familie, grote investeringsvraagstukken, turn-around scenario’s, herfinanciering van de onderneming,  ophalen van risico- of groeikapitaal en niet te vergeten het opbouwen en beheren van uw vermogen”. 

Nu, ruim 6 jaar na de oprichting ondervinden we steeds meer deze behoefte in de markt. De laatste jaren zijn we steeds meer digitaal gaan vergaderen, veel financiële organisaties automatiseren processen nog sneller, kredietverlening gaat steeds meer op afstand en op basis van ratio’s en de adviesfuncties komen daarbij steeds verder af te staan van de MKB Ondernemer. Natuurlijk biedt de automatisering ook voordelen, maar juist nu is er ook behoefte aan een sparringpartner en deskundige om de ondernemer(s) bij te staan.  

Hercules Capital Management staat voor u klaar!
Kjeld van Dijk &
Conchita Ligtvoet

Co-Owner/Office Manager

Conchita Ligtvoet

+31 6 29026128

Co-Owner/Finance Advisor

Kjeld van Dijk

+31 6 20793752

Relatie Manager

Falko van Dijk

+31 6 31297061