Bedrijfsfinanciering?

U zoekt een financiering voor uw bedrijf ?

U bent op zoek naar een optimale bedrijfsfinanciering voor de aanschaf van een nieuwe machine, wagenpark of bedrijfspand, u bent op zoek naar een (her)financiering voor de gestegen behoefte aan werkkapitaal of u wilt weten of uw onderneming nog optimaal is gefinancierd? Een goed voorbereide financieringsaanvraag is cruciaal voor een succesvol financieringstraject bij een financiële instelling of investeerder. Na een goede analyse van de huidige en de gewenste situatie, adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsfinanciering. Wij kijken hierbij niet alleen naar hoeveel financiering u nodig heeft, maar ook of uw financieringsstructuur geoptimaliseerd kan worden.

Waarom ons als onafhankelijk adviseur inschakelen?

Hercules Capital Management is specialist in het doorgronden van de meest optimale financieringsstructuur voor uw onderneming in uw specifieke situatie. Wij zijn niet gebonden aan een bank of andere financier en sinds 1 juli 2021 zijn wij via het aan ons kantoor gelieerde NLInvesteert Zuid-Gelderland gecertificeerd en ingeschreven als Erkend Financieringsadviseur MKB. Met een realistische bril brengen we de mogelijkheden voor u in kaart om bijvoorbeeld:

  • uw financieringslasten omlaag te brengen
  • de financieringsstructuur te optimaliseren (ook met het oog op de toekomst);
  • de groeifase van uw onderneming te financieren (denk aan uw werkkapitaal);
  • de analyse van kasstromen en optimaliseren van het werkkapitaal;
  • het versterken van het risicodragend vermogen van uw onderneming;
  • het beoordelen van de financieringsvoorwaarden, -ratio’s en uw aansprakelijkheden;
  • organiseren van de overnamefinanciering.

Wij gaan u helpen om de juiste bedrijfsfinanciering voor u te vinden!

Wij beoordelen of de business case voor een financier aantrekkelijk is en vertalen deze vervolgens naar een financieringspropositie waarmee gezocht kan worden naar een passende partij, of een combinatie van partijen. Ons netwerk hiervoor is groot, met zowel financiële instellingen, Crowdfunding platforms, investeringsfondsen en informal investors.
Wij stellen voor u een Financiering Memorandum op. Hierin staan onder andere de bedrijfsactiviteiten, een beschrijving van de plannen met daarbij een onderbouwde financiële prognose alsook een uitwerking van de gewenste financiering.

Wij coördineren voor u het aanvraagtraject vanaf de oriëntatie tot en met de afronding, waarbij wij de aanbiedingen voor u zullen analyseren en vervolgens samen met u in gesprek gaan met de potentiële financier(s). Op basis van de aanbiedingen én uw persoonlijke voorkeur selecteren we de voor u meest geschikte financiering.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor financieringsaanvragen vanaf € 250.000,- in de regio’s Nijmegen en Rivierenland werken wij exclusief samen met NLInvesteert. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemingsfinanciering? Doe dan de gratis financieringscheck of neem direct contact op via ons contactformulier.

Check in 2 minuten jouw mogelijkheden voor financiering