Onze kernwaarden

Creativiteit

Gedurende een opdracht hebben we te maken met diverse betrokken partijen en ook de omstandigheden zorgen vaak voor onverwachte veranderingen. Dat vereist creativiteit, waarmee zelfs het ondenkbare mogelijk kan worden gemaakt.

Resultaatgerichtheid

We gaan voor het resultaat. We zijn daarbij selectief in het aannemen van opdrachten, waarbij onze inkomsten voornamelijk bestaan uit urenvergoedingen aan de hand van een vooraf gesteld budget en bij sommige projecten investeren wij mee door te werken met een korting op het uurtarief in combinatie met een succesvergoedingen. Als we onvoldoende kans op succes zien, zijn we daar vooraf open over.

Betrokkenheid

Met een oprechte belangstelling voor de mensen in en achter het bedrijf zullen wij een betrokken adviseur zijn, die oog houdt voor wat u bezig houdt. Wij herkennen de emoties die bij het familiebedrijf kunnen spelen en zullen hierbij samen met u, stap voor stap, het proces doorlopen.

Betrouwbaarheid

Een opdracht vergt een intensieve samenwerking, gebaseerd op vertrouwen. Hierbij kunt u rekenen op onze vertrouwelijkheid, waarbij wij zeer zorgvuldig omgaan met uw belangen en gegevens, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Doorzettingsvermogen

Omstandigheden veranderen tijdens het proces soms drastisch of de onderhandelingen lopen vast, waarbij emoties vaak een belangrijke rol spelen. Het is juist op die momenten belangrijk dat uw adviseur overzicht houdt en toch een manier vindt om partijen weer met elkaar in gesprek te brengen en de opdracht succesvol af te ronden.