Bunkerstation Heijmen BV

jul 6, 2021 Ervaringen

“Hercules Capital Management is al jaren onze strategische adviseur”

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1953 en is een begrip in de internationale binnenvaart en kleinere zeevaart. Wij leveren vanuit onze drie bunkerlocaties gasolie, smeerolie en scheepsmaterialen aan zowel particulieren als rederijen. Om klanten in zowel Nederland als in het buitenland van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van het Bunkerpartners netwerk en partners in het buitenland. De combinatie van goed personeel, moderne vloot, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid, maakt ons tot een ideale partner.

Zelf werken wij nu al vanaf de start in 2015 samen met Hercules Capital Management. Hercules Capital Management begeleidt ons bij de diverse financiële vraagstukken waarbij wij onze groeidoelstellingen kunnen realiseren. Zo heeft Hercules Capital Management de voor onze bedrijfsvoering belangrijke overname van branchegenoot Neptun in Nijmegen in 2017 gecoördineerd en daarnaast onze bedrijfsfinanciering geoptimaliseerd. En we staan uiteraard niet stil want de markt is aan het veranderen. Ook daarvoor kunnen we bij Hercules Capital Management terecht.

Voor meer informatie over Bunkerstation Heijmen BV: www.heijmen.nl

Frank & Robert Heijmen, eigenaren Bunkerstation Heijmen BV

Kjeld van Dijk

Met meer dan 20 jaar werkervaring in senior cliënt adviserende functies binnen het bankwezen en de corporate advisory praktijk voor DGA's en Familiebedrijven in het midden- en kleinbedrijf, heb ik in maart 2015 Hercules Capital Management opgericht. Een belangrijke drijfveer hierbij was (en is) dat er door de digitalisering veel meer behoefte is ontstaan aan een onafhankelijk adviseur voor het familiebedrijf; een family office, waarbij ook een belangrijke focus ligt op de zakelijke belangen, en waarbij ik als adviseur kan fungeren als klankbord en soms ook regisseur bij de diverse strategische en financiële vraagstukken om de client te helpen de juiste keuzes te maken gericht op het succes van het familiebedrijf. Dat is ook ons motto: "Focussing on your success".